Lu Jong- Tibetaanse yoga voor jong en oud

Lu Jong retreat

Kom thuis bij jezelf. Kom uit je hoofd, in je lijf en in het moment.
Geniet van Lu Jong - de Tibetaanse bewegingsleer, die voor iedereen toegankelijk is, oefen in Mindfulness meditatie, ervaar de natuurelementen en smul van vegetarische gerechten.
Tijdens deze retraite komt u meer te weten over Lu Jong en de Tibetaanse geneeskunde, die verweven is met Lu Jong en Mindfulness meditatie.

Locatie

Portugal, in de buurt van Lissabon en Porto.

Praktische informatie

De Lu Jong Retreat wordt nog ingepland. De kosten zijn ongeveer 650 Euro. Dit is inclusief het verblijf en alle maaltijden, exclusief de vlucht naar Porto of Lissabon.

Het dagprogramma

's Morgens beginnen we met Lu Jong en meditatie. Gedurende de dag ben je vrij om te relaxen bij het zoutwater zwembad, de zon, je favoriete boek te lezen of een wandeling te maken in de omgeving. We gaan een dag, met de mensen die dat willen, naar het strand of maken we een wandeling in de buurt, waar je kunt zwemmen in de rivier.
Aan het eind van de middag of 's avonds, is er een tweede Lu Jong les. Afwisselend wordt er uitleg gegeven over Mindfulness, meditatie, de invloed van de 5 elementen in ons, de Tibetaanse geneeskunde en Kum Nye massage voor de liefhebbers.

Praktische informatie

De prijzen voor de Lu Jong Zomerweek is "all inclusive" o.b.v. een tweepersoonskamer. Het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering dient u zelf te regelen.

Meld u op tijd aan.

Op het moment van aanmelding voor deze Zomerweek ontvangt u een registratieformulier. Graag ontvang ik deze ingevuld retour. Er is maar plaats voor 12 mensen. Daarom wordt er van u gevraagd de betaling direct te voldoen. We reserveren een plaats op het moment dat de betaling binnen is.
Inschrijven/informatie: Monique van den Brink stuur een e-mail


Lu Jong Zomerweek