top of page

Workshop Lu Jong

Dinsdag 21 november 2023 | 10:00-13:00 | Zutphensestraat 5a in Brummen | € 35,-

De workshop zal gaan over de kwaliteiten van de 5 elementen, om ons heen en in ons lichaam. De elementen hebben invloed op ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Als we ontdekken, met behulp van Lu Jong oefeningen, hoe we deze 5 elementen weer terug kunnen brengen naar hun meest pure kwaliteit, dan komen we thuis in onszelf. We zijn dan in verbinding met ieder ander, vanuit ons hart en tegelijkertijd in verbinding met ons zelf. Hierdoor ervaren we ons grootste potentieel, de kracht van onvoorwaardelijke liefde, die altijd in ons aanwezig is.

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over Lu Jong en ook voor mensen die de Lu Jong Intensive willen gaan volgen. De combinatie van praktijk en theorie, de Lu Jong oefeningen en de achtergrond vanuit de Tibetaanse geneeswijze geeft je hele praktische handvatten mee naar huis om je lichaam en geest gezond te houden.

Lu Jong Intensive 

Het is mogelijk je aan te melden voor de eerste 5 opleidingsdagen als verdieping voor jezelf.

Kosten:   795,- ex BTW.

Daarna kun je besluiten de gehele opleiding tot Lu Jong Teacher verder te gaan volgen, inclusief de registratie bij Nangten Menlang en het theoretische en praktische examen.

VUUR.jpg

Workshop Lu Jong

 

Datum: 21 november 

Tijd: 10 - 13 uur

Locatie: Zutphensestraat 5, Brummen

Prijs: 35 euro

medicine buddha afbeelding.jpg
download (1).jpg
bottom of page